Opdag vores fantastiske pro shop

Hos os finder du et unikt og omhyggeligt kurateret produktsortiment, der dækker alle dine golfbehov. Fra topmoderne golfudstyr af højeste kvalitet til stilfulde accessories, har vi sammensat et sortiment, der appellerer til både den erfarne golfspiller og den nyindstegende. Uanset om du er på udkig efter den nyeste driver, et sæt jern eller et par elegante golfsko, kan du være sikker på at finde det hos os. Vores pro shop er dit one-stop-shop for alt golfudstyr af høj klasse.

Personlig rådgivning af eksperter

Hos Svendborg Golf Klub får du personlig rådgivning af vores erfarne eksperter i pro shoppen. De står klar til at guide dig gennem udvalget og hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr, der passer perfekt til din golf-stil og niveau. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, kan du få uvurderlig rådgivning, så du får det bedste udbytte af din spil. Besøg vores pro shop og lad dig inspirere.

Seneste trends og nyheder

Hos os holder vi dig altid opdateret på de seneste trends og nyheder inden for golfudstyr. Vores pro shop er fyldt med de nyeste kollektioner fra førende mærker, så du altid kan finde det helt rigtige udstyr til din spil. Uanset om du leder efter en ny driver, en sæt jern eller bare den perfekte polo, så kan du find din drømme-golfbane hos os. Kom forbi og lad dig inspirere af vores store udvalg.

Professionel tilpasning af udstyr

Hos vores pro shop tilbyder vi professionel tilpasning af dit golfudstyr. Vores erfarne teknikere har årevis af erfaring med at justere og tilpasse klubber, bolde og andet udstyr, så det passer perfekt til din spillestil og sving. Vi måler nøje dine mål og behov, og tilpasser derefter udstyret, så du får den optimale ydeevne og præcision på banen. Uanset om du er begynder eller erfaren spiller, kan vi hjælpe dig med at få det bedste ud af dit golfudstyr.

Prisgaranti og konkurrencedygtige priser

Hos os kan du altid regne med konkurrencedygtige priser og en prisgaranti. Vi følger markedet nøje og matcher gerne priser fra andre forhandlere. Hvis du finder et produkt billigere et andet sted, refunderer vi forskellen. Vores mål er at give dig den bedst mulige værdi for pengene, så du kan fokusere på at nyde dit spil i stedet for at bekymre dig om prisen.

Nem og hurtig bestilling online

Hos os kan du bestille alt, hvad du har brug for, direkte fra din computer eller mobiltelefon. Vores brugervenlige webshop gør det nemt og hurtigt at finde de produkter, du leder efter. Du kan nemt gennemføre din bestilling, og vi sørger for, at varerne bliver leveret direkte til din dør. Så du kan koncentrere dig om at nyde din fritid og dyrke din yndlingssport.

Gratis levering over et vist beløb

Hos os tilbyder vi gratis levering på alle ordrer over 500 kr. Så uanset om du bestiller en enkelt golfbold eller en komplet golfbag, kan du nyde glæden ved at få din ordre leveret direkte til døren uden ekstra omkostninger. Vi sørger for, at din bestilling bliver håndteret hurtigt og effektivt, så du kan komme i gang med at nyde dit nye golfudstyr så hurtigt som muligt.

Returret og kundeservice i topklasse

Hos os sætter vi en ære i at give vores kunder en uovertruffen kundeoplevelse. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, kan du altid returnere det inden for 30 dage. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller eventuelle reklamationer. Vi gør vores yderste for at sikre, at du får den bedst mulige service og et produkt, der lever op til dine forventninger.

Inspiration til dit næste spil

Uanset om du er en erfaren golfspiller eller en nybegynder, så finder du i vores pro shop alt det udstyr, du har brug for til at tage dit spil til et nyt niveau. Vores dygtige medarbejdere er klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den rette kølle, bold og andet gear, der passer perfekt til din spillestil og niveau. Lad dig inspirere af vores brede udvalg og find den optimale udrustning, så du kan komme ud og nyde en fantastisk golfrunde.

Bliv medlem af vores loyalitetsprogram

Når du bliver medlem af vores loyalitetsprogram, får du adgang til en række eksklusivt tilbud og fordele. Som medlem modtager du regelmæssige nyhedsbreve med information om vores seneste produkter, kampagner og særlige begivenheder. Du får også mulighed for at optjene point, som du kan bruge til at få rabatter eller gratis produkter. Derudover tilbyder vi medlemmer førsteprioritet ved bookinger af vores populære træningssessioner. Meld dig ind i dag og bliv en del af vores loyale kundefamilie.